Projecten van Installatiebedrijf JC Kersbergen

Ons installatiebedrijf voert verschillende loodgieterswerkzaamheden uit, onder meer met betrekking tot riool, water en sanitair. Bekijk hier een aantal van onze eerder afgeleverde projecten.

Loodgieterswerkzaamheden door heel Nederland

Edge te Amsterdam

Opdrachtgever: Bosman groep

EDGE Amsterdam West, voorheen bekend als de Basisweg 10, is een herontwikkeling waarbij het originele ontwerp van Oyevaar, Stolle & van Gool in ere wordt gehouden. EDGE Amsterdam West bestaat uit een hoofdgebouw met ca. 48.000 m2 aan kantoorruimte en een bijgebouw van ca. 5.500 m2. 

De meest markante verandering is de spectaculaire glazen koepel die als overkapping geplaatst zal worden op de nu nog onoverdekte binnenplaats. Hiermee wordt er een nieuw atrium met een oppervlak van ca. 4.000 m2 toegevoegd aan het hoofdgebouw.

Wij zullen hier de sanitaire installaties verzorgen. 

Start:  2018

Oplevering: 2020

62 appartementen te Hardewijk

Intell Hotel te Scheveningen

Opdrachtgever: Homij

De realisatie van het Inntel Hotels Den Haag Marina Beach komt op de kop van het havenhoofd, waarbij deze markant het einde van de Scheveningse boulevard en de entree van de haven zal markeren. Het hotel zal met 226 kamers ca. 11.000 m2 BVO groot worden.

De architectuur van het hotel verwijst naar de dynamiek bij de start van een zeilrace, met opbollende zeilen in de wind. KCAP Rotterdam is verantwoordelijk voor het ontwerp. Op de begane grond komt een restaurant met terras, bovenin de welness met zwembad en een dakterras met zicht over de haven en zee.

Boele & van Eesteren is in het najaar van 2018 gestart met de bouw van het Inntel Hotels Den Haag Marina Beach. Naar verwachting neemt de realisatie ongeveer twee jaar in beslag.

Start:  2018

Oplevering: 2020

62 appartementen te Hardewijk

62 appartementen te Hardewijk

Opdrachtgever: aannemersbedrijf Kwakkenbos

OP het voormalig postkantoor terrein verschijnt het  nieuwe wooncomplex De Posterij, met drie en op de hoek vier bouwlagen, komen 62 appartementen in de vrije huursector, van 50 tot 75 vierkante meter. 

Start:  2018

Oplevering: 2019

Opdrachtgever: Roodenburg

Het nieuwe hoofdkantoor van Danone is in aanbouw, zij vestigen zich op hetzelfde terrein als het nieuwe hoofdkantoor van Asics, waarvoor wij ook opdracht hebben gekregen. Beide hoofdkantoren krijgen een gemeenschappelijk park inclusief parkeergarage. Danone heeft de filosofie “One Planet, One Health”, dit willen zij graag laten terugkomen in het ruim 9.000 m2 grootte pand.

Start:  2018

Oplevering: 2019

Nieuwbouw kantoor ASICS te Hoofddorp

Opdrachtgever: Roodenburg

Gevestigd in Hoofddorp, Beukenhorst-Zuid, zal het EMEA hoofdkantoor van ASICS deel uitmaken van één van de meest duurzame kantoorparken in Nederland. Voor het nieuwe 11.100 m2 tellende hoofdkantoor zijn sport, gezondheid, samenwerking en transparantie de belangrijkste uitgangspunten. De werkvloeren van circa 2.800m2 zijn georganiseerd rondom een  licht atrium. Wij hebben hier de sanitair installaties verzorgt.  

Start:  2017

Oplevering: 2018

HOTEL  Boot& Co te Houthaven Amsterdam

Opdrachtgever: IQNN vastgoed

Hotel Boot & Co op de kop van het Reval-eiland in de nieuwe Amsterdamse woonwijk Houthaven moet de blikvanger van dit eiland worden. Het door Kollhoff & Pols Architecten ontworpen gebouw langs het IJ is een ode aan de Amsterdamse School. BOOT&CO biedt een vernieuwend hotelconcept met 82 ruime hotelappartementen.

Het centrale gedeelte van het gebouw is een hoog atrium waar de lobby, receptie, delicatessenzaken en een bar aanwezig zijn. Op de begane grond is verder een restaurant en lounge ruimte te vinden. In de parkeerkelder is ruimte voor 48 parkeerplaatsen

Start:  2016

Oplevering: 2019

Nieuwbouw Gerechtsgebouw te Breda

Opdrachtgever: In Balans
Project Zuidblok wordt een duurzaam gebouw, aan het Stationsplein te Amsterdam.
In Breda komt een geheel nieuw gerechtsgebouw van 66 meter hoog aan de Stationslaan te staan.
Start: 1e Kwartaal 2016

Nieuwbouw Zuidblok te Amsterdam

Opdrachtgever: van Galen klimaat techniek.

Project Zuidblok wordt een duurzaam gebouw, aan het Stationsplein te Amsterdam.
In het culinaire centrum worden een food museum, een kooktheater, een kookschool en een proeflokaal ontwikkeld. Bij het culinaire centrum hoort ook een daktuin. Het hotel heeft 60 kamers. Het culinaire centrum komt op de begane grond en de eerste verdieping, het hotel op de tweede en derde verdieping. Ondergronds wordt een parkeergarage met 221 parkeerplaatsen gerealiseerd, waarvan 161 voor vergunninghouders en 60 voor bezoekers.
Start: 3e Kwartaal 2015

Het Gelders Huis te Arnhem

In opdracht van Homij Technische installaties verzorgen wij de sanitaire installaties van de nieuwbouw van Het Gelders Huis.

In de bestaande bouw komen diverse aanpassingen zoals klimaatverbetering, een atrium kap over de binnenhof en een kelder met sanitaire groepen. Hierin voorzien wij ook de hemelwater en sanitaire voorzieningen. Start: 3e kwartaal 2015.
Oplevering 2016.

Overamstel Hotel te Amsterdam

Opdrachtgever: Wolter en Dros 

Nieuwbouw Hotel van 250 kamers, montagewerkzaamheden van de cv- en koelleidingen in de technische ruimten en schachten.
Start: 2e kwartaal 2015
Oplevering 2016.

Hilton Hotel - Schiphol

Plaats: Schiphol Amsterdam

Opdrachtgever: Unica

Oplevering: medio 2015

Omschrijving: het nieuwe Hilton Hotel heeft 433 kamers, 23 vergaderzalen, een ballroom voor 600 personen, een restaurant en bar, executive lounges en een spa en fitness. Een overdekte promenade verbindt het hotel rechtstreeks met de terminal. Het kubusvormige gebouw is ontworpen door het Nederlandse architectenbureau Mecanoo en wordt gekenmerkt door afgeronde hoeken, ruitvormige raampartijen en diagonale lijnen. Het grote atrium, met een 35-meter hoog glazen dak, vormt het hart van het hotel- en vergadercomplex. Het interieurontwerp is van Hirsch Bedner Associates (HBA) uit Londen en kenmerkt zich door een sfeer van hedendaags, innovatief en sprankelend Nederlands design met sterke, originele vormen en een natuurlijk en harmonieus kleurenschema.

Technische Natuurwetenschappen (TNW) te Delft

Plaats: Delft

Opdrachtgever: Kuipers / ULC
Oplevering: 2015
De nieuwbouw voor Technische Natuurwetenschappen (TNW Zuid – TU Delft) wordt een onderwijsgebouw met laboratoria, kantoren en onderwijsruimten. Het gebouw is gesitueerd aan de zuidzijde van de TU-wijk die aansluit op het Technopolis terrein. De functie van het gebouw vereist zeer specifieke faciliteiten en omstandigheden. De nieuwbouw biedt grotendeels onderdak aan de geavanceerde laboratoria voor de afdelingen Bionanoscience, Chemical Engineering en Biotechnologie. Dit vraagt om bijzonder trillingsarme vloeren, stofarme omgevingen en zeer stabiele temperaturen. Daarnaast komen in het nieuwe gebouw onderwijs-, project- en vergaderruimtes, kantoren en een faculty room. De laboratoria en andere ruimten beslaan een vloeroppervlak van ruim 30.000 m2, verdeeld over vier bouwlagen. De vierde bouwlaag herbergt de installaties.

Nieuwbouw Heerema te Leiden

Opdrachtgever: Homij Technische Installaties b.v.

Omschrijving: voor onze opdrachtgever verzorgden wij de loodgietersinstallatie van dit kantoorgebouw. Het kantoorgebouw bestaat uit 12 bouwlagen, waarvan de onderste 4 bouwlagen parkeergarage zijn.
Oplevering: Augustus 2015.

Renovatie huisvesting Alliander te Duiven

Opdracht gever: Homij Technische Installaties B.V.

Voor onze opdrachtgever verzorgden wij de loodgietersinstallatie van dit kantoorgebouw. Het kantoorgebouw bestaat uit vijf afzonderlijke gebouwen met een overkapping met zwevend dak. Uitgevoerde werkzaamheden:
 • Hemelwaterafvoeren
 • Vuilwaterafvoeren
 • Drinkwaterinstallatie
 • Grijswaterinstallatie
 • Sanitair
Het speciale aan dit project is dat alles duurzaam is uitgevoerd volgens Breeam. Het regen water wordt opgevangen en gebruikt voor het spoelen van de toiletten en urinoirs. Oplevering: medio augustus 2015.

Uitbreiding Bastion Hotel Leeuwarden

Plaats: Leeuwarden

Opdrachtgever: Bastion Hotels Groep
Omschrijving: uitbreiding van het hotel met 30 kamers en nieuwe algemene ruimte.
Uitgevoerde werkzaamheden:
 • Hemelwaterafvoeren
 • Vuilwaterafvoeren
 • Drinkwaterinstallatie
 • Sanitair
 • Brandbestrijding
Deze bouw is opgeleverd in maart 2015.

Nieuwbouw Bastion Hotel Tilburg

Plaats: Tilburg

Opdrachtgever: Bastion Hotel Groep
Oplevering: augustus 2015
Omschrijving: voor de Bastion Hotels groep wordt er een compleet nieuw hotel gerealiseerd met 105 kamers en een algemene ruimte met restaurant, lobby en bar. Na de oplevering wordt het oude hotel gesloopt en een ruime parkeerplaats aangelegd.

Renovatie woningen aan de Boelelaan te Amsterdam

Het project bestaat uit 2 delen:

 • Renovatie 119 Woningen (tweede t/m zevende verdieping)
 • Verbouwing kantoor tot 16 units tbv. studentenwoningen (eerste verdieping)
Het project is opgeleverd in februari 2015.

Bioscoop - Gouda

Voor de Stichting Schouwburg Complex te Gouda hebben wij de nieuwbouw Cinema Gouda mogen maken.

Wij hebben deze bioscoop geheel voorzien van verwarming, koeling, luchtbehandeling en sanitaire installaties.
Een geheel nieuw gebouwde bioscoop met bijna 1000 stoelen.
Het geheel is opgeleverd in Oktober 2014.

Renovatie / uitbreiding SV Saestum te Zeist

Voor Sportvereniging Saestum zijn de kleedruimtes uitgebreid en de bestaande kleedruimtes geheel gerenoveerd.

Werkzaamheden: dakbedekking, cv- en mv-installatie, riolering, waterinstallatie en sanitaire toestellen.
Oplevering juli 2015.

Installatiebedrijf JC Kersbergen
Huis Ter Heideweg 15 
3705 MA Zeist 

KvK

30026547


Installatiebedrijf JC Kersbergen uit Zeist: voor al uw loodgietersklussen

Contactgegevens

T:  030 - 691 37 54

E: info@jckersbergen.nl

Openingstijden

Ma 08:00 - 12:30 13:00 - 16:30

Di 08:00 - 12:30 13:00 - 16:30

Wo 08:00 - 12:30 13:00 - 16:30

Do 08:00 - 12:30 13:00 - 16:30

Vr 08:00 - 12:30 13:00 - 16:30