Projecten van Installatiebedrijf JC Kersbergen

Ons installatiebedrijf voert verschillende loodgieterswerkzaamheden uit, onder meer met betrekking tot riool, water en sanitair. Bekijk hier een aantal van onze projecten.

Loodgieterswerkzaamheden door heel Nederland

In uitvoering 

Woontoren de Hoge Vrijheid te Den Haag

Opdrachtgever:  Vink Bouw 


Het project

Op de mooiste plek aan de Petroleumhaven in Den haag wordt deze sensationele woontoren gebouwd. De toren is 70 meter hoog en bevat 132 woningen. 

De appartementen variëren van 50m2 tot meer dan 130m2. De bewoners krijgen keuze vrijheid in  de kleur van de gevel en het verkrijgen van een  extra balkon.


Onze werkzaamheden

Wij verzorgen hier de gehele installatie ten aanzien van de  vuilwaterafvoeren, drinkwater- en hemelwaterinstallatie, sanitair en de blusvoorzieningen. Wij  zijn bijna gereed met uit het uitwerken van onze installatie in de woningen in Bim Revit model en de daarbij de bijhorende prefabtekeningen en de tunnelprogrammatie tekeningen. De prefabricatie van de materialen verzorgen wij zelf in onze uitgebreide werkplaats  


Start:  2021

Oplevering: 2022 

In uitvoering 

LAB42 te Amsterdam

Opdrachtgever:  Kropman Installatietechniek


Het project

Het hoofdgebouw Sciencepark 904 is te klein geworden daarom wordt pal ernaast het LAB42  gebouwd. In het nieuwe gebouw van ca 15.000m2  worden onderwijsruimtes, studieplekken en  onderzoeksruimtes. gecreëerd. Het ontwerp van LAB42 is duurzaam. Er komt onder andere een opvang voor regenwater voor het doorspoelen van toiletten. Er wordt zoveel mogelijk en waar kan gebruik gemaakt van herbruikbare onderdelen, waardoor het gebouw circulair wordt gebouwd.  


Onze werkzaamheden

Ook hier verzorgen wij de gehele installatie ten aanzien van de  vuilwaterafvoeren, drinkwater- en hemelwaterinstallatie, sanitair en de blusvoorzieningen. 


Start:  2021

Oplevering: 2022 

In uitvoering


Tripolis-Park te Amsterdam

Opdrachtgever: Bosman bedrijven 


Het project 

Het monumentale Tripolis-complex aan de A10 wordt herontwikkeld tot een bruisende stadscampus. Tripolis bestaat uit drie monumentale torens uit 1994 en deze constructie blijft behouden, met als toevoeging het spectaculaire "Het Venster".  Het  Venster is een nieuw rechthoekig gebouw die de torens als het ware overbrugt, het staat parralel aan de A 10 en heeft een kantoorfunctie.


Onze werkzaamheden 

Voor Het Venster verzorgen wij de gehele installatie ten aanzien van de  vuilwaterafvoeren, drinkwater- en hemelwaterinstallatie, sanitair en de blusvoorzieningen. 


Start:  2021

Oplevering: 2022 


In uitvoering

Nieuwbouw Aeres Hogeschool te Almere

Opdrachtgever:  Homij


Het project

Aannemingsmaatschappij Hegeman gaat  in Almere op het Floriade terrein de nieuwbouw voor de hogeschool Almere realiseren.  Het gebouw gaat tijdens de Floriade dienst  doen als ontvangstgebouw, daarna wordt het in gebruik genomen door de hogeschool Almere. Het betreft een onderwijsgebouw van circa 4.000m2 bvo voor 900 studenten.


Onze werkzaamheden

Wij hebben  in opdracht van Homij installaties de volgende installaties aangebracht: Hemelwaterafvoeren, vuilwater afvoeren, drinkwaterinstallaties, irrigatiewater, en de sanitaire installaties.      


Start:  2020

Oplevering: 2021 

In uitvoering

41 appartementen te Zaandam


Opdrachtgever:  HLE Bouw


Het project

HLE bouw gaat het oude Nuon gebouw, wat al ruim twintig jaar leeg stond, transformeren  naar 41 appartementen. De gevels worden gerenoveerd en er wordt een extra bouwlaag toegevoegd met appartementen en balkons.

 

Onze werkzaamheden 


Wij verzorgen hier alle loodgieterswerkzaamheden te weten hemelwater -vuilwater en drinkwaterinstallaties en het leveren en aanbrengen van de sanitaire toestellen. Het pand wordt voorzien van een droge blusleiding. Tevens mogen wij ook al het dakwerk uitvoeren te weten overlagen van de bestaande daken en nieuw aanbrengen van  dakbedekking voor de optopping.Start:  2021

Oplevering: 2021 

In uitvoering

Nieuwbouw Bedrijfshal AG transport te Ede

Opdrachtgever: Hollander Techniek 


Het project

Op het Edense bedrijventerrein pal naast de snelweg wordt er een nieuw bedrijfspand gerealiseerd met een oppervlakte van 28.000 m2 voor AG transport. In het pand  is er ruimte voor 42.000 pallets. 


Onze werkzaamheden 

De grootse werkzaamheden zullen in eerst instantie bestaan uit het aanbrengen van de hemelwaterafvoeren uitgevoerd in het Pluvia systeem.


Start: 2020
Oplevering: 2021


In uitvoering

Appartementen De Piramidon te Zeist

Opdrachtgever: van Wijnen 


Het project

In Zeist op de hoek van de Weeshuislaan / Antonlaan wordt het appartementencomplex Piramidon gerealiseerd, bestaande uit commerciële  ruimte op de begane grond en 16 appartementen.  


Onze werkzaamheden

Hemelwater inpandig en aan de gevel, de vuilwater- drinkwaterinstallatie, sanitair. 


Start:  2020

Oplevering: 2021 

Parkeergarage Berlijnplein

Opdrachtgever: BAM Bouw en Techniek


In opdracht van  de gemeente Utrecht wordt er een grootschalige parkeergarage gerealiseerd aan het Berlijnplein in Leidsche Rijn. Het gebouw zal plaast kunnen bieden aan 620 voertuigen.  Wij hebben hier de hemelwater afvoeren verzorgt en sanitaire installaties.

Start:  2019

Oplevering: 2020

bol.com te Waalwijk

Opdrachtgever: Terberg Totaal installaties


Van de Ven bouwbedrijf start in januari 2019 met de bouw van uitbreiding distributiecentrum bol.com. Hierdoor wordt het pand uitgebreid van  65.000 naar 165.000 vierkante meter vloeroppervlakte. In het pand zit een hoogbouw met hoogte van 34 meter. Wij hebben hier op grote hoogte de hemelwaterafvoeren in het pluvia systeem gerealiseerd, naast al het overige loodgieters werkzaamheden  


Start:  2019

Oplevering: 2020

Edge te Amsterdam

Opdrachtgever: Bosman groep


EDGE Amsterdam West, voorheen bekend als de basisweg 10,  is een herontwikkeling waarbij het originele ontwerp van Oyevaar, Stolle &  VAn Gool in ere wordt gehouden. EDGE Amsterdam West bestaat uit een hoofdgebouw met ca. 48000 m2 aan kantoorruimte en een bijgebouw van 5.500 m2.

De meest markante verandering is de spectaculaire glazen koepel die als overkapping geplaatst zal worden op de nu nog onoverdekte binnenplaats. Hiermee wordt er een nieuw atrium met een oppervlak van ca. 4000 m2 toegevoegd aan het hoofdgebouw.     


Start:  2018

Oplevering: 2020

Intell Hotel te Scheveningen

Opdrachtgever: Homij

De realisatie van het Inntel Hotels Den Haag Marina Beach komt op de kop van het havenhoofd, waarbij deze markant het einde van de Scheveningse boulevard en de entree van de haven zal markeren. Het hotel zal met 226 kamers ca. 11.000 m2 BVO groot worden.

De architectuur van het hotel verwijst naar de dynamiek bij de start van een zeilrace, met opbollende zeilen in de wind. KCAP Rotterdam is verantwoordelijk voor het ontwerp. Op de begane grond komt een restaurant met terras, bovenin de welness met zwembad en een dakterras met zicht over de haven en zee.

Boele & van Eesteren is in het najaar van 2018 gestart met de bouw van het Inntel Hotels Den Haag Marina Beach. Naar verwachting neemt de realisatie ongeveer twee jaar in beslag.


Start:  2018

Oplevering: 2020

Appartementen De Messina te Amstelveen

Opdrachtgever: Terberg Totaal Installaties


In opdracht van de Caransa groep wordt er een appartementencomplex gebouwd met 5 bouwlagen met 24 woningen en een parkeerkelder.  

Start:  2018

Oplevering: 2018 

62 appartementen te Hardewijk

Opdrachtgever: aannemersbedrijf Kwakkenbos

OP het voormalig postkantoor terrein verschijnt het  nieuwe wooncomplex De Posterij, met drie en op de hoek vier bouwlagen, komen 62 appartementen in de vrije huursector, van 50 tot 75 vierkante meter. 

Start:  2018

Oplevering: 2019

Danone hoofdkantoor te Hoofddorp

Opdrachtgever: Roodenburg

Het nieuwe hoofdkantoor van Danone is in aanbouw, zij vestigen zich op hetzelfde terrein als het nieuwe hoofdkantoor van Asics, waarvoor wij ook opdracht hebben gekregen. Beide hoofdkantoren krijgen een gemeenschappelijk park inclusief parkeergarage. Danone heeft de filosofie “One Planet, One Health”, dit willen zij graag laten terugkomen in het ruim 9.000 m2 grootte pand.

Start:  2018

Oplevering: 2019

Nieuwbouw kantoor ASICS te Hoofddorp

Opdrachtgever: Roodenburg

Gevestigd in Hoofddorp, Beukenhorst-Zuid, zal het EMEA hoofdkantoor van ASICS deel uitmaken van één van de meest duurzame kantoorparken in Nederland. Voor het nieuwe 11.100 m2 tellende hoofdkantoor zijn sport, gezondheid, samenwerking en transparantie de belangrijkste uitgangspunten. De werkvloeren van circa 2.800m2 zijn georganiseerd rondom een  licht atrium. Wij hebben hier de sanitaire installaties verzorgt.  

Start:  2017

Oplevering: 2018

HOTEL  Boot& Co te Houthaven Amsterdam

Opdrachtgever: IQNN vastgoed

Hotel Boot & Co op de kop van het Reval-eiland in de nieuwe Amsterdamse woonwijk Houthaven moet de blikvanger van dit eiland worden. Het door Kollhoff & Pols Architecten ontworpen gebouw langs het IJ is een ode aan de Amsterdamse School. BOOT&CO biedt een vernieuwend hotelconcept met 82 ruime hotelappartementen.

Het centrale gedeelte van het gebouw is een hoog atrium waar de lobby, receptie, delicatessenzaken en een bar aanwezig zijn. Op de begane grond is verder een restaurant en lounge ruimte te vinden. In de parkeerkelder is ruimte voor 48 parkeerplaatsen

Start:  2016

Oplevering: 2019

Nieuwbouw Gerechtsgebouw te Breda

Opdrachtgever: In Balans
Project Zuidblok wordt een duurzaam gebouw, aan het Stationsplein te Amsterdam.
In Breda komt een geheel nieuw gerechtsgebouw van 66 meter hoog aan de Stationslaan te staan.
Start: 1e Kwartaal 2016

Nieuwbouw Zuidblok te Amsterdam

Opdrachtgever: van Galen klimaat techniek.

Project Zuidblok wordt een duurzaam gebouw, aan het Stationsplein te Amsterdam.
In het culinaire centrum worden een food museum, een kooktheater, een kookschool en een proeflokaal ontwikkeld. Bij het culinaire centrum hoort ook een daktuin. Het hotel heeft 60 kamers. Het culinaire centrum komt op de begane grond en de eerste verdieping, het hotel op de tweede en derde verdieping. Ondergronds wordt een parkeergarage met 221 parkeerplaatsen gerealiseerd, waarvan 161 voor vergunninghouders en 60 voor bezoekers.
Start: 3e Kwartaal 2015

Het Gelders Huis te Arnhem

In opdracht van Homij Technische installaties verzorgen wij de sanitaire installaties van de nieuwbouw van Het Gelders Huis.

In de bestaande bouw komen diverse aanpassingen zoals klimaatverbetering, een atrium kap over de binnenhof en een kelder met sanitaire groepen. Hierin voorzien wij ook de hemelwater en sanitaire voorzieningen. Start: 3e kwartaal 2015.
Oplevering 2016.

Overamstel Hotel te Amsterdam

Opdrachtgever: Wolter en Dros 

Nieuwbouw Hotel van 250 kamers, montagewerkzaamheden van de cv- en koelleidingen in de technische ruimten en schachten.
Start: 2e kwartaal 2015
Oplevering 2016.

Hilton Hotel - Schiphol

Plaats: Schiphol Amsterdam

Opdrachtgever: Unica

Oplevering: medio 2015

Omschrijving: het nieuwe Hilton Hotel heeft 433 kamers, 23 vergaderzalen, een ballroom voor 600 personen, een restaurant en bar, executive lounges en een spa en fitness. Een overdekte promenade verbindt het hotel rechtstreeks met de terminal. Het kubusvormige gebouw is ontworpen door het Nederlandse architectenbureau Mecanoo en wordt gekenmerkt door afgeronde hoeken, ruitvormige raampartijen en diagonale lijnen. Het grote atrium, met een 35-meter hoog glazen dak, vormt het hart van het hotel- en vergadercomplex. Het interieurontwerp is van Hirsch Bedner Associates (HBA) uit Londen en kenmerkt zich door een sfeer van hedendaags, innovatief en sprankelend Nederlands design met sterke, originele vormen en een natuurlijk en harmonieus kleurenschema.

Technische Natuurwetenschappen (TNW) te Delft

Plaats: Delft

Opdrachtgever: Kuipers / ULC
Oplevering: 2015
De nieuwbouw voor Technische Natuurwetenschappen (TNW Zuid – TU Delft) wordt een onderwijsgebouw met laboratoria, kantoren en onderwijsruimten. Het gebouw is gesitueerd aan de zuidzijde van de TU-wijk die aansluit op het Technopolis terrein. De functie van het gebouw vereist zeer specifieke faciliteiten en omstandigheden. De nieuwbouw biedt grotendeels onderdak aan de geavanceerde laboratoria voor de afdelingen Bionanoscience, Chemical Engineering en Biotechnologie. Dit vraagt om bijzonder trillingsarme vloeren, stofarme omgevingen en zeer stabiele temperaturen. Daarnaast komen in het nieuwe gebouw onderwijs-, project- en vergaderruimtes, kantoren en een faculty room. De laboratoria en andere ruimten beslaan een vloeroppervlak van ruim 30.000 m2, verdeeld over vier bouwlagen. De vierde bouwlaag herbergt de installaties.

Nieuwbouw Heerema te Leiden

Opdrachtgever: Homij Technische Installaties b.v.

Omschrijving: voor onze opdrachtgever verzorgden wij de loodgietersinstallatie van dit kantoorgebouw. Het kantoorgebouw bestaat uit 12 bouwlagen, waarvan de onderste 4 bouwlagen parkeergarage zijn.
Oplevering: Augustus 2015.

Renovatie huisvesting Alliander te Duiven

Opdracht gever: Homij Technische Installaties B.V.

Voor onze opdrachtgever verzorgden wij de loodgietersinstallatie van dit kantoorgebouw. Het kantoorgebouw bestaat uit vijf afzonderlijke gebouwen met een overkapping met zwevend dak. Uitgevoerde werkzaamheden:
  • Hemelwaterafvoeren
  • Vuilwaterafvoeren
  • Drinkwaterinstallatie
  • Grijswaterinstallatie
  • Sanitair
Het speciale aan dit project is dat alles duurzaam is uitgevoerd volgens Breeam. Het regen water wordt opgevangen en gebruikt voor het spoelen van de toiletten en urinoirs. Oplevering: medio augustus 2015.

Installatiebedrijf JC Kersbergen
Huis Ter Heideweg 15 
3705 MA Zeist 

KvK

30026547


Installatiebedrijf JC Kersbergen uit Zeist: voor al uw loodgietersklussen

Contactgegevens

T:  030 - 691 37 54

E: info@jckersbergen.nl

Openingstijden

Ma 08:00 - 12:30 13:00 - 16:30

Di 08:00 - 12:30 13:00 - 16:30

Wo 08:00 - 12:30 13:00 - 16:30

Do 08:00 - 12:30 13:00 - 16:30

Vr 08:00 - 12:30 13:00 - 16:30