Installatiebedrijf Zeist; loodgieter; loodgietersbedrijf;
Installatiebedrijf Zeist; loodgieter; loodgietersbedrijf;
Installatiebedrijf Zeist; loodgieter; loodgietersbedrijf;

Watertechnisch installatiebedrijf

Installatiebedrijf JC Kersbergen is een watertechnisch installatiebedrijf. Wij leggen allerlei soorten waterleidingen aan, en zelfs complete installaties. Zodra het doeleinde van de waterinstallatie bekend is, maken we een nauwkeurige berekening om de waterdruk en de diameter van de waterleiding correct op elkaar af te stemmen. We hebben ruime ervaring in de woningbouw en utiliteitsbouw, maar ook als particulier kunt u een beroep doen op onze vakkennis.

De benodigde leidingsegmenten en onderdelen worden, waar mogelijk, geprefabriceerd in de eigen productiehal. Dit zorgt voor een constante kwaliteit en een optimale werkwijze op de bouwplaats.

Onze waterprojecten door heel Nederland

De Kroon – Den Haag

Plaats: Den Haag
Opdrachtgever: Van Galen Installatietechniek
Oplevering: Juli 2011

Omschrijving: deze nieuwbouw woontoren wordt 40 verdiepingen hoog en komt totaal op 131 meter hoogte boven de straat. Het gebouw bestaat uit 125 koop-appartementen,128 huurappartementen en een winkelruimte op de begane grond. Naast deze woontoren komt er ook nog een kantoorgedeelte van 5 verdiepingen hoog.

The Grand Winston

Plaats: Rijswijk
Opdrachtgever: Massier
Oplevering: 2004

Omschrijving: het opvallende designhotel heeft een internationale allure en uitstraling en beschikt over 252 kamers. Voor dit project hebben wij alle sanitaire voorzieningen verzorgd.

211 woningen Transwijk - Utrecht

Plaats: Utrecht
Opdrachtgever: Bam bouwgroep
Oplevering: 2005

Omschrijving: 221 woningen voorzien van waterleidingen en –installaties.

De Loodsen - Amsterdam

Plaats: Amsterdam
Opdrachtgever: BAM
Oplevering: 2005/2006

Omschrijving: voor het project De Loodsen hebben we de sanitaire voorzieningen geleverd voor 317 appartementen en een bedrijfsruimte. Dit project omvat woon- en werkruimte gerealiseerd in verschillende bouwvolumen. Het complex bestaat uit een compacte serie torens van 35 meter hoog, met daartussen relatief smalle passages.

329 appartementen - Ypenburg

Plaats: Ypenburg (Den Haag)
Opdrachtgever: BAM woningbouw
Oplevering: juni 2005

Omschrijving: op de plaats van het oude vliegveld van Ypenburg is een compleet nieuw winkelcentrum met appartementen gebouwd. Dit complete winkelcentrum bestaat uit 8 bouwdelen waarvan wij 6 bouwdelen van complete sanitairinstallaties hebben voorzien.

44 woningen en 18 appartementen - Hilversum

Plaats: Hilversum
Opdrachtgever: Bouwbedrijf Frans Vink & Zonen BV.
Oplevering: 2005

Omschrijving: voor onze opdrachtgever hebben wij de sanitaire voorzieningen verzorgd voor 44 woningen en 18 appartementen in de wijk ‘over het spoor’ in Hilversum.

150 woningen - Leidse Rijn

Plaats: Utrecht
Opdrachtgever: Moes Bouwbedrijf
Oplevering: 2008

Omschrijving: in de wijk ‘het Zand’, in het hart van Leidsche Rijn, hebben wij voor onze opdrachtgever de sanitaire voorzieningen geleverd voor 150 woningen. Het gaat om 89 eengezins-tussenwoningen, 25 eengezins-hoekwoningen met 3 verdiepingen, en 9 eengezinswoningen van 2 lagen.

Arrestantencomplex - Houten

Plaats: Houten
Opdrachtgever: Massier
Oplevering: 2007

Omschrijving: voor onze opdrachtgever Massier, hebben wij de sanitaire voorzieningen verzorgd voor dit complex. Het arrestantencomplex biedt onderdak aan 105 politiecellen met nevenruimten (luchtplaats, dagverblijven, doucheruimten, bezoekersruimten en meer). Daarnaast zijn er ten behoeve van het personeel ruimten zoals kantoren, was- en kleedruimten, spreek- en verhoorkamers, facilitaire ruimten, een vergaderzaal en een kantine. Het totale complex bestaat uit 3 bouwlagen (begane grond met 2 verdiepingen en een dakopbouw).

CycloMedia - Waardenburg

Plaats: Waardenburg
Opdrachtgever: Van Galen installatietechniek BV.
Oplevering: 2006

Omschrijving: voor onze opdrachtgever hebben wij in dit kantoorpand alle sanitaire faciliteiten geïnstalleerd. CycloMedia is marktleider in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving, op basis van Cyclorama's (360 graden panoramafoto's) en luchtfoto's.

Woonhuis - Bosch en Duin

Plaats: Bosch en Duin
Opdrachtgever: Architecten Ruijssenaars - Cretier
Oplevering: 2008

Omschrijving: voor dit rietgedekte landhuis hebben wij alle sanitaire voorzieningen geplaatst.

Contact met Installatiebedrijf JC Kersbergen

Contact