Installatiebedrijf Zeist; loodgieter; loodgietersbedrijf;
Installatiebedrijf Zeist; loodgieter; loodgietersbedrijf;
Installatiebedrijf Zeist; loodgieter; loodgietersbedrijf;

Sanitairinstallaties door JC Kersbergen

Of het nu om nieuwbouw, een verbouwing of renovatie van een pand gaat, Installatiebedrijf JC Kersbergen verzorgt de hele sanitaire installatie. Zo verzorgden wij onder meer de sanitaire installaties voor onderstaande projecten.

Bekijk onze sanitairprojecten

Royal Parc - Soestduinen

Plaats: Soestduinen
Opdrachtgever: Bouwbedrijf Deurwaarder
Oplevering: 2010

Omschrijving: Royal Parc zijn 8 appartementsgebouwen. Elk gebouw bestaat uit 3 woonlagen met elk 4 appartementen per woonlaag, met 19 parkeerplaatsen in de onderbouw. Voor dit project hebben wij alle sanitaire installaties verzorgd.

The Grand Winston

Plaats: Rijswijk
Opdrachtgever: Massier
Oplevering: 2004

Omschrijving: het opvallende designhotel heeft een internationale allure en uitstraling en beschikt over 252 kamers. Voor dit project hebben wij alle sanitaire voorzieningen verzorgd.

211 woningen Transwijk - Utrecht

Plaats: Utrecht
Opdrachtgever: Bam bouwgroep
Oplevering: 2005

Omschrijving: 221 woningen voorzien van waterleidingen en –installaties.

De Loodsen - Amsterdam

Plaats: Amsterdam
Opdrachtgever: BAM
Oplevering: 2005/2006

Omschrijving: voor het project De Loodsen hebben we de sanitaire voorzieningen geleverd voor 317 appartementen en een bedrijfsruimte. Dit project omvat woon- en werkruimte gerealiseerd in verschillende bouwvolumen. Het complex bestaat uit een compacte serie torens van 35 meter hoog, met daartussen relatief smalle passages.

329 appartementen - Ypenburg

Plaats: Ypenburg (Den Haag)
Opdrachtgever: BAM woningbouw
Oplevering: juni 2005

Omschrijving: op de plaats van het oude vliegveld van Ypenburg is een compleet nieuw winkelcentrum met appartementen gebouwd. Dit complete winkelcentrum bestaat uit 8 bouwdelen waarvan wij 6 bouwdelen van complete sanitairinstallaties hebben voorzien.

44 woningen en 18 appartementen - Hilversum

150 woningen - Leidse Rijn

Plaats: Utrecht
Opdrachtgever: Moes Bouwbedrijf
Oplevering: 2008

Omschrijving: in de wijk ‘het Zand’, in het hart van Leidsche Rijn, hebben wij voor onze opdrachtgever de sanitaire voorzieningen geleverd voor 150 woningen. Het gaat om 89 eengezins-tussenwoningen, 25 eengezins-hoekwoningen met drie verdiepingen, en negen eengezinswoningen van twee lagen.

Arrestantencomplex - Houten

Plaats: Houten
Opdrachtgever: Massier
Oplevering: 2007

Omschrijving: voor onze opdrachtgever Massier, hebben wij de sanitaire voorzieningen verzorgd voor dit complex. Het arrestantencomplex biedt onderdak aan 105 politiecellen met nevenruimten (luchtplaats, dagverblijven, doucheruimten, bezoekersruimten en meer). Daarnaast zijn er ten behoeve van het personeel ruimten zoals kantoren, was- en kleedruimten, spreek- en verhoorkamers, facilitaire ruimten, een vergaderzaal en een kantine. Het totale complex bestaat uit 3 bouwlagen (begane grond met 2 verdiepingen en een dakopbouw).

CycloMedia - Waardenburg

Plaats: Waardenburg
Opdrachtgever: Van Galen installatietechniek BV.
Oplevering: 2006

Omschrijving: voor onze opdrachtgever hebben wij in dit kantoorpand alle sanitaire faciliteiten geïnstalleerd. CycloMedia is marktleider in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving, op basis van Cyclorama's (360 graden panoramafoto's) en luchtfoto's.

Woonhuis - Bosch en Duin

Plaats: Bosch en Duin
Opdrachtgever: Architecten Ruijssenaars - Cretier
Oplevering: 2008

Omschrijving: voor dit rietgedekte landhuis hebben wij alle sanitaire voorzieningen geplaatst.

Contact met Installatiebedrijf JC Kersbergen

Contact