Installatiebedrijf Zeist; loodgieter; loodgietersbedrijf;
Installatiebedrijf Zeist; loodgieter; loodgietersbedrijf;
Installatiebedrijf Zeist; loodgieter; loodgietersbedrijf;

Rioleringswerkzaamheden

JC Kersbergen staat garant voor een goed ontwerp, met de juiste calculaties, voor het in de nieuwbouw aan te leggen rioolsysteem. Schakel ons ook in voor het repareren of vernieuwen van het bestaande rioolsysteem. We zorgen altijd voor een perfect eindresultaat.

Hier werkten wij aan de riolering

RET – Beverwaard (Rotterdam)

Plaats: Rotterdam
Opdrachtgever: Massier
Oplevering: juli 2011

Omschrijving: op het terrein in de Zuidpunt Beverwaard te Rotterdam wordt de nieuwbouw gerealiseerd voor een tramstalling bestaande uit een stallingsruimte met kantoor en werkplaats. Tevens wordt er een parkeergelegenheid (P+R) gerealiseerd op het dak.

Wij verzorgen de hemelwaterafvoeren, riolering en waterinstallatie voor dit project.

De Kroon – Den Haag

Plaats: Den Haag
Opdrachtgever: Van Galen Installatietechniek
Oplevering: Juli 2011

Omschrijving: deze nieuwbouw woontoren wordt 40 verdiepingen hoog en komt totaal op 131 meter hoogte boven de straat. Het gebouw bestaat uit 125 koopappartementen, 128 huurappartementen en een winkelruimte op de begane grond. Naast deze woontoren komt er ook nog een kantoorgedeelte van 5 verdiepingen hoog.

De Kuiper, 3 locaties

Plaats: Amsterdam
Opdrachtgever: Huib Bakker Bouw
Oplevering: 2011

Omschrijving: nieuwbouw van 39 appartementen van het project De Kuiper te Amsterdam. Hiervoor verzorgen wij de levering, montage en het compleet bedrijfsvaardig opleveren van de sanitaire installaties. De appartementen zijn verdeeld over 3 locaties, Verbindingstraat, Kuiperstraat en Rustenburgerstraat.

Royal Parc - Soestduinen

Plaats: Soestduinen
Opdrachtgever: Bouwbedrijf Deurwaarder
Oplevering: 2010

Omschrijving: Royal Parc zijn 8 appartementgebouwen. Elk gebouw bestaat uit 3 woonlagen met elk 4 appartementen per woonlaag, met 19 parkeerplaatsen in de onderbouw. Voor dit project hebben wij alle sanitaire installaties verzorgd.

The Grand Winston

Plaats: Rijswijk
Opdrachtgever: Massier
Oplevering: 2004

Omschrijving: het opvallende designhotel heeft een internationale allure en uitstraling en beschikt over 252 kamers. Voor dit project hebben wij alle sanitaire voorzieningen verzorgd.

221 woningen Transwijk - Utrecht

Plaats: Utrecht
Opdrachtgever: Bam bouwgroep
Oplevering: 2005
Omschrijving: 221 woningen

De Loodsen - Amsterdam

Plaats: Amsterdam
Opdrachtgever: BAM
Oplevering: 2005/2006

Omschrijving: voor het project De Loodsen hebben we de sanitaire voorzieningen geleverd voor 317 appartementen en een bedrijfsruimte. Dit project omvat woon- en werkruimte gerealiseerd in verschillende bouwvolumen. Het complex bestaat uit een compacte serie torens van 35 meter hoog, met daartussen relatief smalle passages.

329 appartementen - Ypenburg

Plaats: Ypenburg (Den Haag)
Opdrachtgever: BAM woningbouw
Oplevering: juni 2005

Omschrijving: op de plaats van het oude vliegveld van Ypenburg is een compleet nieuw winkelcentrum met appartementen gebouwd. Dit complete winkelcentrum bestaat uit 8 bouwdelen waarvan wij 6 bouwdelen van complete sanitairinstallaties hebben voorzien.

44 woningen en 18 appartementen - Hilversum

Plaats: Hilversum
Opdrachtgever: Bouwbedrijf Frans Vink & Zonen BV.
Oplevering: 2005

Omschrijving: voor onze opdrachtgever hebben wij de sanitaire voorzieningen verzorgd voor 44 woningen en 18 appartementen in de wijk ‘over het spoor’ in Hilversum.

150 woningen - Leidse Rijn

Plaats: Utrecht
Opdrachtgever: Moes Bouwbedrijf
Oplevering: 2008

Omschrijving: in de wijk ‘het Zand’, in het hart van Leidsche Rijn, hebben wij voor onze opdrachtgever de sanitaire voorzieningen geleverd voor 150 woningen. Het gaat om 89 eengezins-tussenwoningen, 25 eengezins-hoekwoningen met 3 verdiepingen, en 9 eengezinswoningen van twee lagen.

Contact met Installatiebedrijf JC Kersbergen

Contact