Installatiebedrijf Zeist; loodgieter; loodgietersbedrijf;
Installatiebedrijf Zeist; loodgieter; loodgietersbedrijf;
Installatiebedrijf Zeist; loodgieter; loodgietersbedrijf;

Hemelwaterafvoer

Installatiebedrijf JC Kersbergen installeert hemelwaterafvoersystemen in en aan woningen en bedrijfsgebouwen.

De hemelwaterafvoersystemen worden in verschillende uitvoeringen gemaakt zoals zink, staal, PVC en PE. Ook berekenen en ontwerpen we het Pluvia-systeem dat voornamelijk wordt gebruikt in bedrijfshallen. Natuurlijk verzorgen wij ook de hemelwaterafvoer in zink. Dit is het traditionele werk van onze vakmensen.

Hemelwaterafvoersystemen geïnstalleerd in deze panden

De Kroon – Den Haag

Plaats: Den Haag
Opdrachtgever: Van Galen Installatietechniek
Oplevering: Juli 2011

Omschrijving: deze nieuwbouw woontoren is 40 verdiepingen hoog en komt totaal op 131 meter hoogte boven de straat. Het gebouw bestaat uit 125 koop-appartementen,128 huurappartementen en een winkelruimte op de begane grond. Naast deze woontoren is er ook nog een kantoorgedeelte van 5 verdiepingen hoog.

RET – Beverwaard (Rotterdam)

Plaats: Rotterdam
Opdrachtgever: Massier
Oplevering: Juli 2011

Omschrijving: op het terrein in de Zuidpunt Beverwaard in Rotterdam is de nieuwbouw gerealiseerd voor een tramstalling bestaande uit een stallingsruimte met kantoor en werkplaats. Tevens is er een parkeergelegenheid (P+R) gerealiseerd op het dak.
Wij verzorgden de hemelwaterafvoeren, riolering, brandbestrijding en waterinstallatie voor dit project.

De Kuiper, 3 locaties - Amsterdam

Plaats: Amsterdam
Opdrachtgever: Huib Bakker Bouw
Oplevering: 2011

Omschrijving: nieuwbouw van 39 appartementen van het project De Kuiper te Amsterdam. Hiervoor verzorgden wij het leveren, monteren en compleet bedrijfsvaardig opleveren van de sanitaire installaties. De appartementen zijn verdeeld over 3 locaties, Verbindingstraat, Kuiperstraat en Rustenburgerstraat.

Royal Parc - Soestduinen

Plaats: Soestduinen
Opdrachtgever: Bouwbedrijf Deurwaarder
Oplevering: 2010

Omschrijving: Royal Parc zijn 8 appartementsgebouwen. Elk gebouw bestaat uit 3 woonlagen met elk 4 appartementen per woonlaag, met 19 parkeerplaatsen in de onderbouw. Voor dit project hebben wij alle sanitaire installaties en de hemelwaterafvoer verzorgd.

211 woningen Transwijk - Utrecht

Plaats: Utrecht
Opdrachtgever: BAM bouwgroep
Oplevering: 2005

Omschrijving: 221 woningen voorzien van gasinstallaties, hemelwaterafvoeren en waterleidingen.

44 woningen en 18 appartementen - Hilversum

Plaats: Hilversum
Opdrachtgever: Bouwbedrijf Frans Vink & Zonen BV.
Oplevering: 2005

Omschrijving: voor onze opdrachtgever hebben wij de sanitaire voorzieningen, hemelwaterafvoer en gasinstallatie verzorgd voor 44 woningen en 18 appartementen in de wijk ‘over het spoor’ in Hilversum. 

150 woningen - Leidse Rijn

Plaats: Utrecht
Opdrachtgever: Moes Bouwbedrijf
Oplevering: 2008

Omschrijving: in de wijk ‘het Zand’, in het hart van Leidsche Rijn, hebben wij voor onze opdrachtgever de sanitaire voorzieningen, hemelwaterafvoeren en gasinstallaties geleverd voor 150 woningen. Het gaat om 89 eengezins-tussenwoningen, 25 eengezins-hoekwoningen met drie verdiepingen, en negen eengezinswoningen van twee lagen.

CycloMedia - Waardenburg

Plaats: Waardenburg
Opdrachtgever: Van Galen installatietechniek BV.
Oplevering: 2006

Omschrijving: voor onze opdrachtgever hebben wij in dit kantoorpand alle sanitaire faciliteiten, hemelwaterafvoeren en brandblusvoorzieningen geïnstalleerd. CycloMedia is marktleider in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving, op basis van Cyclorama's (360 graden panoramafoto's) en luchtfoto's.

De Loodsen - Amsterdam

Plaats: Amsterdam
Opdrachtgever: BAM
Oplevering: 2005/2006

Omschrijving: voor het project De Loodsen hebben we de sanitaire voorzieningen geleverd voor 317 appartementen en een bedrijfsruimte. Dit project omvat woon- en werkruimte gerealiseerd in verschillende bouwvolumen. Het complex bestaat uit een compacte serie torens van 35 meter hoog, met daartussen relatief smalle passages.

329 appartementen - Ypenburg

Plaats: Ypenburg (Den Haag)
Opdrachtgever: BAM woningbouw
Oplevering: juni 2005

Omschrijving: op de plaats van het oude vliegveld van Ypenburg is een compleet nieuw winkelcentrum met appartementen gebouwd. Dit complete winkelcentrum bestaat uit 8 bouwdelen waarvan wij 6 bouwdelen van complete sanitairinstallaties en brandblusinstallaties hebben voorzien.

Contact met Installatiebedrijf JC Kersbergen

Contact