Installatiebedrijf Zeist; loodgieter; loodgietersbedrijf;
Installatiebedrijf Zeist; loodgieter; loodgietersbedrijf;

Gastechnisch installatiebedrijf

Installatiebedrijf Kersbergen is een erkend gastechnisch installatiebedrijf. Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen en realiseren van gasleidingen. Daarbij zorgen we er natuurlijk voor dat uw gasinstallatie altijd veilig is. Dit doen we door middel van goede berekeningen en het volgen van alle geldende voorschriften.

De benodigde leidingsegmenten en onderdelen worden, waar mogelijk, geprefabriceerd in de eigen productiehal. Dit zorgt voor een constante kwaliteit en een optimale werkwijze op de bouwplaats.

Vertrouw zowel voor kleine als grote opdrachten op onze vakkennis.

Voor deze projecten verzorgden we gasleidingen

211 woningen Transwijk - Utrecht

Plaats: Utrecht
Opdrachtgever: Bam bouwgroep
Oplevering: 2005

Omschrijving: 221 woningen voorzien van gasinstallaties en waterleidingen.

44 woningen en 18 appartementen - Hilversum

Plaats: Hilversum
Opdrachtgever: Bouwbedrijf Frans Vink & Zonen BV.
Oplevering: 2005

Omschrijving: voor onze opdrachtgever hebben wij de sanitaire voorzieningen en gasinstallatie verzorgd voor 44 woningen en 18 appartementen in de wijk ‘over het spoor’ in Hilversum.

150 woningen - Leidse Rijn

Plaats: Utrecht
Opdrachtgever: Moes Bouwbedrijf
Oplevering: 2008

Omschrijving: in de wijk ‘het Zand’, in het hart van Leidsche Rijn, hebben wij voor onze opdrachtgever de sanitaire voorzieningen en gasinstallaties geleverd voor 150 woningen. Het gaat om 89 eengezins-tussenwoningen, 25 eengezins-hoekwoningen met drie verdiepingen, en negen eengezinswoningen van twee lagen.

Martinhuis - Zeist

Plaats: Zeist
Opdrachtgever: Den Hoed
Oplevering: 2011

Omschrijving: het Renovatie project Martinhuis is een onderdeel van de Broedergemeente te Zeist. Het huis werd volledig gerenoveerd en wij verzorgden alle sanitaire voorzieningen en gasinstallaties voor dit project.

Herontwikkeling gemeentehuis Maartensdijk, 42 appartementen en 2 woningen

Plaats: Maartensdijk
Opdrachtgever: Ten Brinke Bouw
Oplevering: 2012

Omschrijving: de bouw van de twee appartementsgebouwen is in 2012 gestart. Het eerste gebouw bestaat uit 24 startersappartementen, het tweede gebouw heeft achttien seniorenappartementen. Woonstichting SSW realiseert hier honderd procent sociale huurwoningen, en draagt zo bij aan de regionale afspraak dat dertig procent van de woningvoorraad in de gemeente uit sociale huurwoningen bestaat. Door deze extra inspanning hebben de bewoners van Maartensdijk beter toegang tot een huurappartement.

Villa Blanda - Zeist

Plaats: Zeist
Opdrachtgever: Volker Wessels
Oplevering: 2012

Omschrijving: wij hebben deze monumentale villa getransformeerd tot 16 zorgstudios met een woonfunctie. We verzorgden hier de sanitaire installaties, centrale verwarming, gasinstallatie en MV-installaties. Dit is het tweede zorghotel van Stichting het Behouden huis waar mensen wonen die zorg nodig hebben. 

De Orion - Amersfoort

Plaats: Amersfoort
Opdrachtgever: Noordersluis Bouwgroep
Oplevering: Maart 2013

Omschrijving: op 8 augustus 2012 is de eerste paal geslagen en is Bouwbedrijf Noordersluis gestart met haar werkzaamheden. Een appartementengebouw bestaande uit 92 appartementen met op de begane grond commerciële ruimtes en 92 parkeerplaatsen werd gerealiseerd. Wij verzorgden voor dit project alle loodgieterswerkzaamheden en de gasinstallatie.

Contact met Installatiebedrijf JC Kersbergen

Contact