Installatiebedrijf Zeist; loodgieter; loodgietersbedrijf;
Installatiebedrijf Zeist; loodgieter; loodgietersbedrijf;
Installatiebedrijf Zeist; loodgieter; loodgietersbedrijf;

Brandbestrijding door Installatiebedrijf JC Kersbergen

Installatiebedrijf JC Kersbergen levert en installeert diverse brandblusvoorzieningen. In grote gebouwen installeren we ook complete brandblusinstallaties. Meer weten over het brandveilig maken van uw pand? Neem contact op.

Deze panden zijn dankzij ons brandveilig

RET – Beverwaard (Rotterdam)

Plaats: Rotterdam
Opdrachtgever: Massier
Oplevering: Juli 2011

Omschrijving: op het terrein in de Zuidpunt Beverwaard te Rotterdam wordt de nieuwbouw gerealiseerd voor een tramstalling bestaande uit een stallingsruimte met kantoor en werkplaats. Tevens wordt er een parkeergelegenheid (P+R) gerealiseerd op het dak.

Wij verzorgden de hemelwaterafvoeren, riolering, brandbestrijding en waterinstallatie voor dit project.

The Grand Winston

Plaats: Rijswijk
Opdrachtgever: Massier
Oplevering: 2004

Omschrijving: het opvallende designhotel heeft een internationale allure en uitstraling en beschikt over 252 kamers. Voor dit project hebben wij alle sanitaire voorzieningen en de brandbestrijding verzorgd.

De Loodsen - Amsterdam

Plaats: Amsterdam
Opdrachtgever: BAM
Oplevering: 2005/2006

Omschrijving: voor het project De Loodsen hebben we de sanitaire voorzieningen geleverd voor 317 appartementen en een bedrijfsruimte. Dit project omvat woon- en werkruimte gerealiseerd in verschillende bouwvolumen. Het complex bestaat uit een compacte serie torens van 35 meter hoog, met daartussen relatief smalle passages.

329 appartementen - Ypenburg

Plaats: Ypenburg (Den Haag)
Opdrachtgever: BAM woningbouw
Oplevering: juni 2005

Omschrijving: op de plaats van het oude vliegveld van Ypenburg is een compleet nieuw winkelcentrum met appartementen gebouwd. Dit complete winkelcentrum bestaat uit 8 bouwdelen waarvan wij 6 bouwdelen van complete sanitairinstallaties en brandblusinstallaties hebben voorzien.

Arrestantencomplex - Houten

Plaats: Houten
Opdrachtgever: Massier
Oplevering: 2007

Omschrijving: voor onze opdrachtgever Massier, hebben wij de sanitaire voorzieningen verzorgd voor dit complex. Het arrestantencomplex biedt onderdak aan 105 politiecellen met nevenruimten (luchtplaats, dagverblijven, doucheruimten, bezoekersruimten en meer). Daarnaast zijn er ten behoeve van het personeel ruimten zoals kantoren, was- en kleedruimten, spreek- en verhoorkamers, facilitaire ruimten, een vergaderzaal en een kantine. Het totale complex bestaat uit 3 bouwlagen (begane grond met 2 verdiepingen en een dakopbouw).

CycloMedia - Waardenburg

Plaats: Waardenburg
Opdrachtgever: Van Galen installatietechniek BV.
Oplevering: 2006

Omschrijving: voor onze opdrachtgever hebben wij in dit kantoorpand alle sanitaire faciliteiten en brandblusvoorzieningen geïnstalleerd. CycloMedia is marktleider in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving, op basis van Cyclorama's (360 graden panoramafoto's) en luchtfoto's.

Bastion - Utrecht

Plaats: Utrecht
Opdrachtgever: Bastion
Oplevering: 2011

Omschrijving: Installatiebedrijf JC Kersbergen heeft het Bastion hotel in Utrecht uitgebreid met 70 kamers. Wij hebben alle loodgieterswerkzaamheden verricht en brandblusvoorzieningen geïnstalleerd.

Bastion - Apeldoorn

Plaats: Apeldoorn
Opdrachtgever: Bastion Apeldoorn
Oplevering: 2007

Omschrijving: renovatie en uitbreiding van 57 deluxe kamers, 19 junior suites, 10 suites en een vergadercentrum met 12 vergaderzalen.

Basisschool De Twaalfruiter - Utrecht

Plaats: Vleuten, Utrecht
Opdrachtgever: Wolter en Dros
Oplevering: 2012

Omschrijving: 16 maart is de eerste paal geslagen voor de bouw van de Twaalfruiter in de wijk Tuinanden in Vleuten. Naast de wethouder van de gemeente Utrecht en het bestuur van De stichting R.K . Basisscholen Vleuten, De Meern en Haarzuilens, werd assistentie verleend door de 800ste leerling van de school.

Op de duurzame bouwplaats werd in totaal 4.210 m² BVO voor het schoolgebouw en 970 m² BVO voor de twee gymzalen gerealiseerd. De oplevering vond plaats in het 1e kwartaal van 2012, waarna de school direct verhuisd is. Voor onze opdrachtgever hebben wij alle sanitaire voorzieningen en brandblusvoorzieningen verzorgd.

CBW Mitex - Zeist

Plaats: Zeist
Opdrachtgever: Kropman Installatietechniek
Oplevering: 2011

Omschrijving: voor het CBW Mitex werd een nieuwbouwkantoor gerealiseerd. Het kantoor is door middel van het prestatiecontract met Kropman en Octalix energieneutraal. CBW-Mitex heeft architect RAU de opdracht gegeven voor het ontwerp van het kantoor met een oppervlakte van 2100 m2. Het gebouw werd in 2011 opgeleverd. Wij verzorgden hiervoor alle sanitaire installaties en brandblusvoorzieningen.

Contact met Installatiebedrijf JC Kersbergen

Contact